racefietsschoenen Shot Bahrain-Merida 2017 Raceschoenen Fietsschoenen Fietskleding BOBSHOP 22k6Tf9E

racefietsschoenen Shot Bahrain-Merida 2017 Raceschoenen Fietsschoenen Fietskleding BOBSHOP 22k6Tf9E
Model: 22k6Tf9E
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: 150,86€ 98,34€

Beschikbare opties:


* Size:

Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk
racefietsschoenen Shot Bahrain-Merida 2017 Raceschoenen Fietsschoenen Fietskleding BOBSHOP 22k6Tf9E racefietsschoenen Shot Bahrain-Merida 2017 Raceschoenen Fietsschoenen Fietskleding BOBSHOP 22k6Tf9E racefietsschoenen Shot Bahrain-Merida 2017 Raceschoenen Fietsschoenen Fietskleding BOBSHOP 22k6Tf9E
Beschrijving "racefietsschoenen Shot Bahrain-Merida 2017"

High End schoenen voor profwielrenners! De SIDI-schoenen van het Team Bahrain-Merida komen in een set met passende fietssokken en schoenenzak. Een complete carbonzool met geïntegreerde ventilatie garandeert een krachtoverbrenging van 100% en een aangenaam voetklimaat. Twee zeer precies instelbare push-draaisluitingen en een instelbare beugel over de hiel houden de voet perfect op z'n plaats. Inzetstukken van mesh in de bovenkant van de schoen optimaliseren de ventilatie van de voet.

  • de Vent Carbon zool is een zeer stijve zool compleet van carbon met ventilatie-openingen aan de punt die dichtgeschoven kunnen worden. Deze opening en aan de binnenkant liggende kanalen zorgen voor een efficiënte afkoeling van de voet, met name bij zomerse temperaturen. Een kleine, vervangbare, glijvaste PU-hak zorgt voor houvast bij het lopen
  • een versterkte hielkap en een individueel instelbare beugel om de hiel houden de voet perfect op z'n plaats, reflecterende details verhogen de zichtbaarheid.
  • met de sluitconstructie van 2 innovatieve Tecno 3 Push draaisluitingen kan de schoen heel eenvoudig en perfect worden aangepast aan alle voetvormen, ook tijdens het rijden. De voet wordt automatisch in de optimale positie gezet, de druk wordt gelijkmatig verdeeld. Omdat de sluitingen zich in het midden van de schoen bevinden, kan heel eenvoudig ook een overschoen worden gebruikt.
  • de overschoen is gemaakt van licht geperforeerd, zacht microvezel-materiaal met inzetstukken van ventilerend 3D-mesh
  • bij de levering inbegrepen: fietssokken en schoenenzak

Let op: SIDI schoenen vallen klein, liever een maat groter bestellen!

racefietsschoenen Shot Bahrain-Merida 2017 Raceschoenen Fietsschoenen Fietskleding BOBSHOP 22k6Tf9E

Powered By leakygrammar.net © 2021